Over Ons

Bij Autobedrijf Gertsen draait alles om persoonlijk contact. Als trotse eigenaar hecht ik, Björn Gertsen, enorm veel waarde aan het warme welkom dat elke klant bij ons ontvangt. Ons team staat bekend om zijn expertise en jarenlange ervaring als Toyota specialist maar zeker als Universeel specialist met veel ervaring met de merken als Audi, Volkswagen, Seat en de Skoda groep en het Merk Volvo is ons ook helemaal niet onbekend met 2 monteurs in dienst die er ruim 20 jaar ervaring hebben opgedaan,  maar wat echt het verschil maakt, is de persoonlijke benadering die we bieden aan iedereen die onze garage binnenstapt.

Sinds eind 2023 zijn we gevestigd aan de Pannerdenseweg 99 in Doornenburg. Deze nieuwe locatie biedt ons de ruimte en faciliteiten om onze dienstverlening verder te verbeteren en uit te breiden. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of de jaarlijkse APK-keuring, je kunt rekenen op een vriendelijk gezicht en een kopje koffie terwijl we uw auto onder handen nemen.

Onze klanten staan bij ons altijd op nummer één. Of je nu al jarenlang een trouwe klant bent of voor het eerst bij ons binnenstapt, we zorgen ervoor dat je je direct welkom voelt en dat je auto met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld. Ons doel is om een langdurige relatie op te bouwen met al onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en uitstekende service.

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen bij Autobedrijf Gertsen. Ervaar zelf de expertise, betrouwbaarheid en gastvrijheid die ons autobedrijf kenmerken. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een uitgebreide onderhoudsbeurt, wij staan voor je klaar met een glimlach en een professionele aanpak.

 

 

 

Foto over ons

Service

Onderhoudsbeurt

Met onze professionele service zorgen we ervoor dat jouw voertuig in topconditie blijft, wat resulteert in betrouwbaarheid, veiligheid en een langere levensduur.

01
icon

APK service

Wij bieden professionele APK keuringen aan om ervoor te zorgen dat jouw voertuig voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieunormen.
lees verder
02
icon

Banden service

Met onze bandenopslagservice hoef je je geen zorgen te maken over het sjouwen en opslaan van je banden.
lees verder
03
icon

Leenauto

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een leenauto, zodat je altijd mobiel blijft.
lees verder
04
icon

Bedrijfswagen & Campers

Gespecialiseerd onderhoud aan voor lichte bedrijfswagens, zodat jouw zakelijke voertuigen altijd in topconditie zijn en klaar zijn voor elke klus.
lees verder
05
icon

Ocassions

Kijk voor ons actuele aanbod van auto's
Bekijk aanbod
 
06
icon

Onze openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30
* oneven week open: 09:00 - 12:30 uur
Zondag gesloten
logo