APK Service

Autobedrijf Gertsen is een erkend APK Keuringsstation. Wij bieden professionele APK keuringen aan om ervoor te zorgen dat jouw voertuig voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieunormen. Ons ervaren team van monteurs voert grondige inspecties uit om te controleren of jouw auto veilig en betrouwbaar is om de weg op te gaan.

Tijdens de APK keuring worden alle essentiële onderdelen van je voertuig gecontroleerd, waaronder remmen, banden, verlichting, uitlaat en meer. Indien nodig kunnen we ook eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw auto aan alle eisen voldoet.

Met onze professionele APK service kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat jouw auto is goedgekeurd door onze ervaren monteurs.

 

Foto apk

Service

Onderhoudsbeurt

Met onze professionele service zorgen we ervoor dat jouw voertuig in topconditie blijft, wat resulteert in betrouwbaarheid, veiligheid en een langere levensduur.

01
icon

APK service

Wij bieden professionele APK keuringen aan om ervoor te zorgen dat jouw voertuig voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieunormen.
lees verder
02
icon

Banden service

Met onze bandenopslagservice hoef je je geen zorgen te maken over het sjouwen en opslaan van je banden.
lees verder
03
icon

Leenauto

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een leenauto, zodat je altijd mobiel blijft.
lees verder
04
icon

Bedrijfswagen & Campers

Gespecialiseerd onderhoud aan voor lichte bedrijfswagens, zodat jouw zakelijke voertuigen altijd in topconditie zijn en klaar zijn voor elke klus.
lees verder
05
icon

Ocassions

Kijk voor ons actuele aanbod van auto's
Bekijk aanbod
 
06
icon

Onze openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30
* oneven week open: 09:00 - 12:30 uur
Zondag gesloten
logo